21. lokakuuta 2014

Toivejuttu - ideoita kaivataan!

Viikon Käsityöyrittäjä -sarja on pyörinyt nyt jonkin aikaa ja ilmeisesti se on ollut varsin tykätty. Kun yrittäjät haastattelevat toisiaan siinä helposti käy niin että puhutaan vain työstä, ja käsityöyrittäjää ehkä kiinnostaa siinä työssä eri asiat kuin muita ihmisiä. Joten puheenvuoro teille lukijoille - mitä sinä haluaisit kysyä, mistä haluaisit lukea? Voit esittää toiveita yleisesti tai osoittaa kysymyksen suoraan jollekin tietylle yrittäjälle. Kaikki Suomen Käsityöyrittäjät löytyvät täältä. Otamme ilolla vastaan myös muita juttuideoita! Tulossa on esimerkiksi juttu suomalaisesta vaatetehtaasta Kimperi Factorysta; nyt on loistotilaisuus kysyä mitä vain mieleen tulee, me sitten selvitämme että miten niitä vaatteita oikeastaan valmistetaan siellä tehtaassa, ja millaista se tehdastyöskentely täällä Suomessa on.


Syksy on täällä etelässäkin jo pitkällä, muualla Suomessa on ilmeisesti luntakin jo nähty. Sehän tietysti tarkoittaa sitäkin, että joulu lähestyy vääjäämättä. Kun etsit lahjaideoita, kokeile Käsityökorttelin hakukonetta

Viikon käsityöyrittäjä -sarja jatkuu taas ensi viikolla Mahekan Marjan haastattelulla.

3 kommenttia:

 1. Kenen töitä on kuvassa? ihana liskokangas!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo taitavat olla kaimani liskoja. Head Over Heels on yrityksen nimi. :)

   Poista
  2. Kiitoksia Hanna, minun töitä ovat, pussukoita ei tällä hetkellä ole netissä myynnissä, mutta ainakin tuollaisia ruskeita on valmiina. Käsinpainettuja ovat :)

   Poista