24. huhtikuuta 2015

Korttelikiertue

Tänä viikonloppuna starttaavat jälleen käsityökorttelit. Nyt voidaan puhua jo todellisesta kiertueesta. Ensimmäisenä on vuorossa Jyväskylä ja siellä Toivolan Vanha Piha, missä käsityökortteli on avoinna 25-26.4 la-su klo 10-16. Tällä idyllisellä  museopihalla on tarjolla runsaasti suomalaista käsityötä, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa jos on siellä päin liikkeellä tänä viikonloppuna.

Seuraavana viikonloppuna, eli 2.5. Käsityökortteli pystytetäänkin sitten Helsinkiin, Narinkkatorille. Näitä tapahtumia riittääkin sitten pitkin kesää ympäri Suomen. Lisää tapahtumista ja myyjistä sekä heidän tuotteistaan löytyy kun klikkaat tuossa oikealla, vieressä olevia violetteja neliöitä. Neliöt vievät sinut Käsityökorttelin sivulle, facebookiin, instagramiin yms. 

Tästä alla olevasta kuvasta voit merkitä omaan kalenteriisi sen sinua lähinnä löytyvän Käsityökorttelin. Jos mahdollista, niin kannattaa käydä useammassakin tapahtumassa, sillä myyjät hieman vaihtelevat tapahtumakohtaisesti.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti