28. huhtikuuta 2015

Etu-päivät

Tiesittekös, että Käsityökorttelilla on joka kuun kolmena viimeisenä päivänä Etu-päivät? Ai, että mitä ne sellaiset päivät ovat. Ne ovat sellaiset kolme päivää, jolloin Käsityökorttelin yrityksillä on tarjolla etuja, joita et muulloin saa. Näissä huhtikuun etupäivissä on mukana 25 yritystä. Löytyy poistoja, alennuksia, varaston tyhjennystä, yksittäiskappaleita, arvontaa ja sen sellaista. Eikös kannata ainakin kurkistaa, kohtahan on äitienpäiväkin! 
Etu-päivät löydät Käsityökorttelin sivustolta ja suoraan voit sukeltaa sinne tästä linkistä *klik*. Tai jos olet facebookissa, niin etu-päivät löytyvät myös sieltä ja linkki sinne tulee tässä *klik*. Nämä huhtikuun etu-päivät ovat siis käynnissä nyt 28.-30.4. Nämä Käsityökorttelin etu-päivät ovat siitä kätevät, että ei tarvitse poistua kotoa minnekkään. voit siis shoppailla ihan kaikessa rauhassa kotisohvalla tai keittiön pöydän ääressä. Laitetaanpas tähän muutama herkkupala:


Itse olen kuolannut näitä Kipriikan yrttikeinuja jo hetken aikaa. Nämä saisi nyt postikuluitta ja kaikista varastovalmiista tuotteista -15%. Tuo on siitä kätevä yrttikeinu, että yrtin voi pistää sinne ruukkuineen päivineen ja kastella, pussi pitää vettä. Yrtit pysyvät tuoreina ja tämä on kiva sisustuselementtikin.


Keväällä on myös kiva vaihtaa mattoja, miten olisi ihan uusi matto? Jos nyt etu-päivillä tarttuu tähän Tyllin tarjoukseen, niin saa kudotun tyynynpäällisen kaupan päälle. Ei hassumpaa sekään.

Essu on aina kätevä, sen voisi hankkia vaikka ihan itse itselleen äitienpäivälahjaksi. Ullakkopuodilla löytyy essuja, minä voisin hankkia itselleni vaikka puutarhaessun.

Tarvinneekin tästä lähteä etu-päiville, etten jää näppejäni nuolemaan, Jussakalla näyttää olevan huutokauppakin. Tule sinäkin, siellä on vielä vaikka mitä muuta näiden lisäksi! Ja jos et nyt löydä jotain itsellesi sopivaa, niin kannattaa tulla toukokuussa uudestaan, silloin on taas ihan uudet edut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti