5. syyskuuta 2017

Uutta Kehräsaaren kaupassa - Venka&Vinka

Käsityökortteli - Kehräsaaren kauppa on Tampereen Kehräsaaressa sijaitseva liike, joka myy Suomen käsityöyrittäjät SKYT ry:n jäsenyrittäjien tuotteita. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa käsityönä. Kattava tuotevalikoima sisältää mm. asusteita, koruja, vaatteita, keramiikkaa, sisustus- ja lahjatavaratuotteita.

www.facebook.com/kehrasaarenkauppa
www.kasityokortteli.fi/kehrasaaren_kauppa

Olemme avoinna ma-pe 11.00-18.00 ja lauantaisin klo 11.00-16.00.UUTTA KAUPALLA: Venka&Vinka

Ekologisia design-koruja Oulusta
 – aitoa suomalaista käsityötä kierrätysmateriaaleista

Venka&Vinka on oululaisen Katri Luttisen vuonna 2013 perustama yritys, joka valmistaa ekologisia design-koruja, asusteita ja sisustustuotteita kierrätysmateriaaleista kuten pyörän sisäkumista ja vanhoista kolikoista. Yritys on tunnettu mm. Tampereen tullikamarin ulkomainosbanderolleista valmistetuista TulliBand -koruista ja Muhoksen villan ylijäämäneuloksesta valmistetusta Suomi 100-juhlavuoden tunnuksen saaneesta Ilmatar -korusarjasta.

Venka&Vinkan uniikit korut syntyvät pajalla Kiimingin Alakylässä. Oman verkkokaupan lisäksi Venka&Vinkan tuotteita löytyy Oulun kauppatorilta Ossuuskunta AittaPuttiikista, jossa Katri on osakkaana. Venka&Vinka on tuttu näky myös messuilla ja muissa tapahtumissa, kuten festareilla.

www.venkavinka.fi
Venka&Vinka Oy Instagramissa: @venkavinka
Venka&Vinka Oy Facebookissa: www.facebook.com/VenkaVinka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti