2. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin Joulu


Voikohan puhua perinteestä, jos jokin asia tapahtuu jo toiseen kertaan? Sovitaan, että voi! Siis: jo perinteeksi muodostunut Käsityökorttelin Joulu järjestetään ensi viikonloppuna Facebookin Käsityökortteli-ryhmässä.

Tällä kertaa 57 meistä Käsityökortteliyrittäjistä lähti mukaan tapahtumaan. Me toivomme voivamme tarjota teille mukavan tavan hankkia joululahjat verkosta ja jakaa samalla ideoita muun muassa askarteluun ja leipomiseen. Jos siis olet rekisteröitynyt Facebookiin, pääset viihtymään kanssamme perjantai-illasta klo 18 alkaen sunnuntai-iltaan klo 22 saakka. Aina vähintään kaksi yrittäjää on paikalla Facebook-ryhmässä ihan yön pikkutunneille asti ja juttelevat mielellään kanssanne. Liityttehän ryhmään, jotta pääsette kommentoimaan ja kyselemään!

Pitkin viikonloppua tuomme esiin eri yrittäjien tarjouksia, uutuustuotteita ja löytöjä alennuskorien kätköistä. Tiedossa on myös salamatarjouksia, joissa kannattaa olla nopea, sillä ne ovat voimassa vain lyhyen hetken. Monet yrittäjät tarjoavat koko viikonlopun ajan ilmaisen toimituksen verkkokaupoissaan.

Meillä on erilaisia kilpailuja ja arvontoja omien yritystemme facbook-sivuilla ja blogeissa, mutta myös yhteinen Käsityökorttelin Toivejoululahja-kisa. Facebookissa voit jo nyt äänestää ihan parasta ja mahtavinta, hienointa toivehaaveunelmajoululahjaa ja samalla osallistua 50 euron ja 20 euron arvoisten lahjakorttien arvontaan valitsemaasi verkkokauppaan.

Käsityökorttelin fb-ryhmässä on kuvakansiot, joista löydätte kätevästi kaikki viikonlopun ilot yhdestä paikasta. Lämpöisesti tervetuloa!
Jos kuitenkaan ette syystä tai toisesta ole lainkaan mukana Facebookissa, ei hätää. Tässä esimerkkejä eri yritysten suunnitelmista tarpeellisten linkkien kera:

Ateljee Argento
Uutuustuotteita, joulutarjouksia, yli 30€ ostoksiin yllätyskoru kaupanpäälle! Postikulut 0 euroa.
Facebook ja verkkokauppa.

Cosecha
Postikuluttomuus, tarjouksia, kilpailu.
Facebook ja verkkokauppa.

Eijan kudontaputiikki
Kaikki joululiinat postikuluitta.
Verkkokauppa.

Good Day Soap
Perjantaina postikulut 0 euroa, koko viikonlopun vaihtuvia alennuksia tuotteista, kaupanpäällisiä, arvonta asiakaskirjeen tilaajien kesken.
Blogi ja verkkokauppa.

Head Over Heels
Vaunuverhot jouluhintaan! Perjantaina julkaisemme myös uuden verhokuosin. Nettikaupassa ei erillisiä toimituskuluja! Työhuoneella Espoon keskuksessa on sunnuntaina avoimet ovet ja ostoksia voi toki tehdä myös paikan päällä.
Facebook ja verkkokauppa.

Helsingin Olkain Oy
Tarjouksia normaalivalikoimasta, spesiaalituotteita, joita ei ole muulloin valikoimassa, poistotuotteita poistohinnoin, ilmaisia käsityö- ja askarteluohjeita, leivontaohjeita
Verkkokauppa.

HiiA
Postikulut 0 euroa, tarjouksia, ylläreitä.
Facebook ja verkkokauppa.

Ilo Yllättää Tmi
Postikuluttomuus koko viikonlopun ajan, vaihtuvia erikoistarjouksia yksittäistuotteista.
Facebook, facebook ja verkkokauppa.

Inx
Vaihtuvia tarjouksia, yllätyslahjoja.
Facebook ja verkkokauppa.

Jussakka
Arvonta, tarjouksia, löytökori, kilpailu, kaupanpäällisiä ja yllätyksiä.
Facebook.

Kangasunelma
Postikuluttomuus, kilpailu/arvonta fb:ssa, uusia tuotteita tutustumishintaan, vaihtuvia tarjouksia. Facebook ja verkkokauppa.

Kati-Riina
Vaihtuvia tarjouksia, 30:lle ensimmäiselle tilaajalle yllätyslahja, kilpailu: Perustele miksi juuri sinun pitäisi saada silkkihiha? Paras vastaus palkitaan silkkihihalla.
Facebook ja verkkokauppa.

Kirjosilta
Postikuluttomuus, kilpailu/arvonta, jouluisia tuotteita ja uutuustuotteita alehintaan, vaihtuvia tarjouksia, salamatarjouksia.
Verkkokauppa.

KongaRoo
Toimituskulut 0€ koko viikonlopun ajan, salamatarjouksia, kilpailu/arvonta, Facessa poistotuotteiden/yksittäiskappaleiden huutokauppa. 
Facebook ja verkkokauppa.

Lastentuote Vekkuli
Spesiaalituote jokaiseen tilaukseen mukaan, postikuluttomuus, kilpailu FB:ssä ja nettikaupassa, salamatarjouksia.
Facebook ja verkkokauppa.

Lehtomaa Design
Erikoistarjous ja postikuluttomuus jouluisista lusikkakoruista. Rajoitettu erä! Facebook ja verkkokauppa. Sähköposti lehtomaadesign@gmail.com

Loruloimi Ky
Postikuluttomuus, mallistosta poistuvia tuotteita alehintaan, jouluisia tuotteita spesiaalihinnoin.
Facebook ja verkkokauppa.

Minttumaa
Kaikki tilaukset ilman postikuluja koko jouluviikonlopun ajan, vaihtuvia tarjouksia, arvonta, puuhavinkki lapsellisille, makea vinkki herkkusuille. Kun jouluviikonloppuna tilaamasi tuotteet maksavat vähintään 30€, saat valita haluamasi postikortin verkkokaupasta ilmaiseksi, jos vähintään 40€, saat valita 2 postikorttia, jos yli 50€, saat valita 3 postikorttia jne.. Voit tehdä viikonlopun aikana useita tilauksia. Ne yhdistetään lopuksi samalle laskulle. Postikortteja varten voit siis laskea kaikki tilaukset yhteen ja valita kortit koko loppusumman mukaan (älä kuitenkaan laske mukaan postikuluja vaan pelkkien tuotteiden hinnat). HUOM! Postikulut ja ilmaisten korttien hinnat näkyvät tilausvahvistuksessa mutta ne poistetaan laskulta joka lähetetään jouluviikonlopun loputtua.
Blogi ja Facebook.

Metkuni
Kilpailu, supertarjouksia, jokaiseen tapahtuma-aikana tulleeseen tilaukseen yllätys mukaan.
Facebook ja verkkokauppa.

Neenuska
Vaihtuvia tarjouksia, tehtäviä/kilpailuja, arvonta.
Facebook ja verkkokauppa.

Noituus Design
Postikulut koko viikonlopun 0 euroa. Yli 30€ tilauksiin kaupanpäälle 10€ arvoinen lahja ja yli 60€ tilauksiin 20€ arvoinen lahja.
Facebook ja verkkokauppa.

Näpertelytaivas
Toimituskulut 0 euroa koko viikonlopun ajan, vaihtuvia tarjouksia, extr tuotteita - yksittäiskappaleita, yli 30€ tilauksiin pieni yllätyslahja mukaan.
Facebook ja verkkokauppa.

PikkuLilli
Vaihtuvia tarjouksia, aletuotteita.
Facebook ja verkkokauppa.

Polkkaponi
Tule katsomaan video Polkkaponin työhuoneelta! Viikonlopun aikana saat kankaanpainopakkauksiin ylimääräisen sapluunan kaupanpäälle, yli 25€ tilaukset postikuluitta, valmiin pakettikortin jokaisen tilauksen mukaan. Uutuus löytyy kaupasta.
Facebook, nettisivut ja verkkokauppa.

Risako
Poistuvia tuotteita poistohinnoin, kaikkien tilausten mukaan tulee Pitsipostikortti, jouluinen herkkuresepti, pitsit elämässä, uusia tuotteita nettikaupassa.
Facebook ja verkkokauppa.

Rusticana
Tarjoustuote, joka ilmoitetaan tarjouspäivänä facebook-sivuilla. Rajoitettu erä jouluista spesiaalituotetta saatavana vain jouluviikonloppuna. Tietyn tuotteen ostajalle kaupan päällinen. Tuote ilmoitetaan tarjouspäivänä.
Facebook ja verkkokauppa.

Salovi Design
Joulukärryt & 1 dl maitotonkka 35 €, postikulut 0 €
Facebook ja verkkokauppa.

Saurikki
Saurikin vauhdikkaassa jouluviikonlopussa on luvassa ainakin kilpailu Facebookissa ja blogissa, vaihtuvia tarjouksia nettikaupassa, kaikkiin yli 40€ tilauksiin pennikorvakorut hopealenkein kaupan päälle (arvo 15€), lasten personoidut nimirintanapit -30% Muistathan, että Saurikilla on aina ilmainen postitus!
Blogi, facebook ja verkkokauppa.

Saviklaneetti
Postikuluttomuus, erikoistuote glögisetti, josta mahdollisuus saada myös osia erikseen. Tuikkupallot pakattuina puurasiaan. Jokaiseen tilaukseen mukaan yllätyskaupanpäälinen.
Verkkokauppa ja sähköposti: atta@saviklaneetti.fi

Soja Murto T:mi
Etsi viisi tonttutyttöä nettisivuilta ja Puodista. Osallistu arvontaan lähettämällä sähköpostiviesti osoitteeseen soja@kansallispuku.com. Kerro viestissäsi yhteystietojesi lisäksi, mitkä kansallispukuíhin liittyvät sanat löysit tonttutyttöjen vierestä. Laita viestin otsikoksi TONTTUTYTÖT. Palkintona kansallispuku-seinäkalenteri, USB-muistitikku ja 30 €:n lahjakortti Puotiin. Lisäksi Jouluviikonlopputarjouksia Puodissa ja postikulut vain 2 €/lähetys.
Verkkokauppa.

Susannan Työhuone
Postikuluttomuus koko tapahtuma-ajan, kaupanpäällisiä, tuotannosta poistuneiden tuotteiden viimeisiä kappaleita tajuttoman halvalla, uusia tuotteita, kilpailu, ilmaisia askartelujuttuja ja ohjeita.
Blogi ja verkkokauppa.

TaavaNainen
postikuluttomuus, uutuustuotteita, saatavailla rajoitetun ajan.
Facebook.

Tarjan ompelukauppa
Tilaukset ilman toimituskuluja viikonlopun ajaan, spesiaalituotteita myynnissä vain viikonlopun ajan, tuotteiden yksittäiskappaleita vaihtuvin tarjouksin, kaupanpäällinen yli 30€ ostoksesta.
Verkkokauppa.

Teelikamentten
Postikuluttomuus, tarjouksia, uutuustuote, arvonta.
Facebook ja verkkokauppa.

Tikkerperi
Vaihtuvia tarjouksia, salamatarjouksia, kaupanpäällisiä, huutokauppa, arvonta.
Facebook ja verkkokauppa.

TYLLi
Toimituskulut 0 euroa koko tapahtuman ajan, vaihtuvia tarjouksia, poistotuotteita, kirjainten etsintää ja arvonta.
Blogi ja facebook.

Ullakko-tuotteet
Tuotteita jopa -50% alennuksella, erikoistuotteita, joita ei tavallisesti ole nettikaupassa, arvontoja.
Verkkokauppa.

Vernada
Punaiset korut -20%, punaisia joulukoru-uutuuksia, postikuluttomuus koodilla JOULU, kullanvärinen sydänkaulakoru kaupanpäälle yli 60 euron tilauksista (Kirjoita tilauksen yhteyteen KULTASYDÄN), kilpailu facebookissa (Kerro Vernada fb-sivulla miten Vernadan tekstikorut ovat koskettaneet sinua! Osallistujien kesken arvotaan UNELMOI. USKO. TAISTELE. USKALLA. -ketju.)
Facebook ja verkkokauppa.

Vinkee
Kaikki jouluviikonloppuna tehdyt tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja, tarjoustuotteita, huutokauppa ja poistotuotteita, uuden liivimallin julkistus, joulupuuhia, paketointipalvelu verkkokaupan ostoksille, verkkokaupassa kauppias tavattavissa.
Facebook ja verkkokauppa.

Zirkonella
Näkystin® -Uutuus... Malli, joka on saatavilla vain rajoitetun ajan. Yli 20€ tilauksiin pieni yllätyslahja mukaan.
Facebook.


Mukana myös:
Ahdin tila Toimituskulut 0 euroa jouluviikonlopun ajan, ALE-kori pullollaan, spesiaaleja joulutuotteita.
Bellapuu Vaihtuvia tarjouksia, kaupanpäällisiä, poistotuoteiden/yksittäiskappaleiden huutokauppa.
Design Airi Hietala Lahjaksi tilattavat tuotteet puisessa lahjakotelossa (kotimaista lämpökäsiteltyä koivua).
Funky Homo sapiens Ilmaiset postikulut, salamatarjous.
Kankuritar Ei postikuluja/toimituskuluja. Erikoistuotteita, joita ei muulloin ole saatavilla.
Kellariompelimo Uniikkikappaleita erikoishinnoin, saaristolaispussukat -20%, postikuluttomuus.
Lasistudio Jan Torstensson Oy Tarjouksia, postikuluttomuus.
Maarit Kontiainen Tarjouksia.
PaaPii Design Vaihtuvia tarjouksia.
Piaeliina Tarjouksia. 
Pieni Hattutehdas  Yli 30 euron tilaukset ilman toimituskuluja. Lahjapaketointi halutessa veloituksetta. Tarjouksia.
Roosa B. Postikuluttomuus, uutuustuotteen julkaisu, salamatarjous.
Royal B*tch Craft Shop Postikuluttomuus, arvonta, tarjouksia, kaupanpäällinen 20€ ostosrajan ylityksestä.
SannoDesign Postikuluttomuus, tarjouksia, yllätyslahja.
Somaosa Erikoistarjouksia, arvonta, postikulut 0 euroa.
Villapallo Postikuluttomuus, vaihtelevia tarjouksia.
Vuotar Yli 30 e tilaukset ilman toimituskuluja, tarjouksia, jouluspesiaalituotteita.
2 kommenttia:

  1. Joko saa Faceton osallistua kilpailuun? Äänestetäänkö vain noista kuvista, mitkä on Facessa vai myös tästä ylläolevasta listasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olen pahoillani, ettei sinulle ole vastattu. Tämä kilpailu tosiaan oli vain Facebookissa.

      Poista